Ar Jums jau yra 20 metų?

Apgailestaujame, tačiau į svetainę gali patekti tik asmenys sulaukę 20 metų.

Pranešimai spaudai

Naujas limonadas padės užpildyti vaikų svajones

Prekyboje netrukus pasirodysiantis naujas lietuviškas limonadas "Sakmė. "Lietuviškos gamtos skonis" padės užpildyti vaikų svajones ir prisidės prie projektų "Vaikų svajonės" ir "1000 knygų" organizuojamų organizacijų "Vaikų svajonės".

Šios gerumo akcijos tikslas – dalis už limonado pardavimus surinktų lėšų skirti, kad vaikų dienos centrų visoje Lietuvoje būtų įsigyti ir pristatyti nauji knygos, kitą dalį, kad atitiktų norus ir dvasines idėjas, kurios vaikams pasakoja kasmetiniame vaikų projekte „Vaikų dvasios“ Augantys socialinės rizikos ir socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose.
„Labai džiaugiamės šiuo projektu, nes jo dėka naujomis knygomis galėsime aprūpinti tuos, kuriems knygoms suteikti įkvėpimo ir platesnio požiūrio į pasaulį reikia labiausiai – vaikams, dalį savo laiko leidžiančių vaikų dienos centruose. Džiugu ir tai, kad šis projektas gali tapti kiekvienam – tereikia įsigyti vaikiško limonado „Sakmė“. Lietuviškos gamtos skonis „“, – teigė organizacija „Vaikų svajonės“ vadovas Julius Gregorauskas.
Limonadas „Sakmė. Lietuviškos gamtos skonis „- tai gaivus gazuotas gėrimas, turintis mažiau cukraus ir vitamino C bei išskirtinai italų liaudies skonios. Jo gamintojas – bravoras „Volfas Engelman“, kuris kasmet gamina net 1,36 mln. Litrų bevandenių ir 8,9 mln. Litrų nealkoholinių gėrimų apskritai. Būtent tarp šio Kauno bravoro ir įmonės „Vaikų svajonės“ birželio 6 dieną pasirašyta bendradarbiavimo sutartis gerumo akcijai vykdyti.
„To jausmo, kuris patiriė gerą darbą, padėjęs kažkam, turinčiam mažiau laimės nei tu pats, negali nieko pakeisti. Pasaulyje įprasta, kad gerus darbus žmonės daro ne tik asmeniškai, bet ir į tai įtraukia ir savo valdomus verslus. Džiaugiuosi, kad turime galimybę tai daryti ir tikiuosi, kad prieš Kalėdas galėsime įvykdyti daugelio vaikų svajones „, – teigė“ Marketingo vadovas „Volfas Engelman“ Mantas Matukaitis.
Šios bravoro gerumo akcijos atspirtimis tapo patirtimi, kai prieš porą metų M. Matukaitis su žmona Aiste ant kojų pastatė likimo nuskriaustą šeimą – mamą ir dvi jos dukras, gyvenančius sudėtingomis sąlygomis. Ši šeima jie globoja dar ir šiandien. Pasaką Matukaičių, jie iki šiol turi tradiciją kas mėnesį padaryti bent vieną gerą darbą kitiems.