Ar Jums jau yra 20 metų?

Apgailestaujame, tačiau į svetainę gali patekti tik asmenys sulaukę 20 metų.

Pranešimai spaudai

Volfas Engelman Lietuvos pulo čempionatas

„Volfas Engelman“ pasirašė sutartį su Lietuvos pulo Federacija ir tapo generaliniu čempionato, kuris vyks lapkričio 30 – gruodžio 3 dienomis, rėmėju. Čempionatas vyks Prienų arenoje ir oficialiai vadinsis „Volfas Engelman Lietuvos Pulo Čempionatas“.

„Džiaugiamės, kad pradedame partnerystę su vienais Lietuvos verslo lyderių ir drąsių minčių nestokojančiais profesionalais – „Volfas Engelman“. Smagu, kad pulas tampa vis populiaresnis. Po pernykščio, sėkmingesnio nei patys tikėjomės, bandymo išeiti į didžiąsias arenas ir pradėti tiesiogines pulo varžybų transliacijas su komentatoriais, tą patį darysime ir šiemet. Lauksime visų žiūrovų nemokamai apsilankant Prienų arenoje ar tiesiogiai stebint geriausias dvikovas per DELFI TV” – teigė Lietuvos Pulo Federacijos prezidentas Tomas Brikmanis.

“Pradėti bendradarbiavimą su pulo bendruomene mus paskatino džentelmeniška, tačiau tuo pat metu ir labai demokratiška šios sporto šakos atmosfera. Net ir verdant aršiausiai kovai nepamirštama, kad svarbiausia – pagarba varžovui, etiketo laikymasis ir, savaime suprantama, puikus laikas su draugais. Tai puikiai tinka mūsų prekės ženklo vertybėms” – sako „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas Mantas Matukaitis.