Ar Jums jau yra 20 metų?

Apgailestaujame, tačiau į svetainę gali patekti tik asmenys sulauke 18 metų.

Volfas Engelman Studija pakvies įsitraukti į skonių improvizacijos ir kūrybos procesą

„Turėdami galimybę pamatyti, kaip alus gaminamas ar net sudalyvavę gamybos procese, vartotojai labai dažnai nustemba. Sugriūna visi mitai ir stereotipai – alus pasirodo esąs gyvas produktas, turintis unikalų gamybinį kelią, o ne industrinis gėrimas“ – teigia Marius Horbačauskas, „Volfas Engelman“ generalinis direktorius. Visuomenei duris atveria skonių improvizacijoms ir edukacijai atvira „Volfas Engelman Studija“, kuri pakvies interaktyviai įsitraukti į kūrybinį ir pažintinį procesą.

Volfas Engelman Studija pakvies įsitraukti į skonių improvizacijos ir kūrybos procesą
Naujosios bravoro erdvės pavadinimui pasirinktas menininkų pamėgtas „Studijos“ pavadinimas

Naujosios bravoro erdvės pavadinimui pasirinktas menininkų pamėgtas „Studijos“ pavadinimas

Alaus kūryba yra menas. Juk iš sąlyginai riboto ingredientų skaičiaus (4!) – vandens, salyklo, apynių ir mielių – reikia kiekvieną kartą sukurti kažką naujo ir išskirtinio savo skoniu, stiprumu, spalva, puta, aromatu ir net charakteriu. Gal tai kiek panašu į muzikos kūrybą, kur kuriant tokius skirtingus kūrinius kaip simfonija, opera ar pop daina, dirbama vos su 8 natomis. Geras aludaris tikrai yra menininkas. Turėdami galimybę pamatyti, kaip alus gaminamas ar net sudalyvavę gamybos procese, vartotojai labai dažnai nustemba. Sugriūna visi mitai ir stereotipai – alus pasirodo esąs gyvas produktas, turintis unikalų gamybinį kelią, o ne industrinis gėrimas.