Ar Jums jau yra 20 metų?

Apgailestaujame, tačiau į svetainę gali patekti tik asmenys sulaukę 20 metų.

Naujienos

Nealkoholinis Johan Freitag kokteilis

Tikro džino nealkoholinis kokteilis. Subalansuota vasarai, bet tinka visada! Gaivus, greipfrutų skonio - jau greitai prekyboje! Naudojimo instrukcija: supilkite kokteilį į stiklinę su ledu, pagardinkite laimo griežinėliu.

NEALKOHOLINIS Mojito

Populiariausio Mojito kokteilio nealkoholinė versija jau prekyboje. Gaivus, mėtų ir laimo skonio nealkoholinis kokteilis, tinkantis visiems gyvenimo atvejams. Prieš vartojant gėrimą, rekomenduojame gerai atšaldyti arba pasigardinti kokteilį šaltais ledukais

Bravoro Pilsner

Naujas skonis ir naujas vardas - BRAVORO Pilsner – Volfas Engelman aludarių meistriškumo garantas. Naujas dizainas atrodo gaiviai ir išskirtinai visos Volfas Engelman linijos kontekste. Bravoro Pilsner skonis švelnesnis ir lengviau geriamas, ne toks intensyvus apynių aromatas. Žymė DRAUGHT apatinėje etiketėje reiškia nepasterizuotas, toks kokį įprastai geriame bare iš statinės. Stiprumas: 4,7%

NEO - ateities alus

Vienintelis mažai kaloringas alus rinkoje, parduodamas išskirtinėje siauroje gėrimų skardinėje. Jau greitai!

MANGO MILKSHAKE PALE ALE

Milkshake mango pale ale - aukštutinės fermentacijos šviesusis elis su natūraliomis mangų sultimis iš koncentruotų sulčių, kurios suteikia malonų mango vaisių skonį ir išraiškingą aromatą.

HOPPY LAGER

Kraftinė lager tipo alaus rūšis, sukurta patyrusių aludarių komandos „Volfas Engelman Studijoje“. Šis alus išbandytas ir puikiai įvertintas „Volfas Engelman Studijos“ lankytojų, taip pat „Tarptautinės Aludarių dienos 2020“ šventės svečių.

NEW ENGLAND INDIA PALE ALE

New England IPA gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pirmasis plačiau žinomas šio stiliaus atstovas buvo išvirtas 2011 m.

RASPBERRY PORTER

Išskirtinė alaus rūšis, sukurta „Volfas Engelman Studijoje“ drauge su tarptautine alaus somelje komanda. Šis alus metus laiko testuotas „Volfas Engelman Studijoje“ susilaukė labai gerų įvertinimų, todėl dabar skirtas platesnei gurmaniško alaus mėgėjų auditorijai.