Ar Jums jau yra 20 metų?

Apgailestaujame, tačiau į svetainę gali patekti tik asmenys sulaukę 20 metų.
class="content center">

APIE STUDIJĄ ATVĖRUSIĄ DURIS VILNIUJE!

"Volfas Engelman Studija" Vilniuje!

"Volfas Engelman Studija" Vilniuje!

Į nuolat verdantį sostinės senamiesčio gyvenimą puikiai įsiliejęs Naktinis Vilniaus avilys rugsėjį pasitinka su pirmuoju tokiu projektu visoje šalyje. Jau netrukus čia duris atvers „Volfas Engelman Studija“, kuri ne tik atvers naują erdvę skonių improvizacijoms ir edukacijai, bet ir prisidės prie psichoaktyviųjų medžiagų prevencijos ir žalos mažinimo, o visas baro pelnas bus skiriamas nevyriausybinių organizacijų, dirbančių su prevencija, žalos mažinimo, socialiniais ar kultūriniais klausimais finansavimui.

Kūrybiškas požiūris į alų

Anot „Volfas Engelman“ generalinio direktoriaus Mariaus Horbačausko, šioje studijoje bus galima išbandyti naujus skonius ir daugiau sužinoti apie alaus kultūrą. Ne paslaptis, kad „Volfas Engelman“ garsėja išskirtinėmis receptūromis ir iš keturių esminių alaus ingredientų – vandens, salyklo, apynių ir mielių – visuomet sukuria kažką naujo.

„Kiekvienas, matęs alaus gaminimo procesą, pripažįsta, kad tai tarsi daina, kai dirbama su ribotu natų skaičiumi. Tik šiuo atveju dažniausiai dirbama tik su keturiais ingredientais. Tad galiu tik patvirtinti, jog alaus gamyba yra tikra kūryba, kurioje kiekvienas gali atrasti tai, kas patiks“, - sakė M. Horbačauskas

„Volfas Engelman“ generalinis direktorius sakė, kad žmonės ypač domisi aludarystės procesu procesu, istorija ir pačia kultūra, neretai apie tai klausimų sulaukia ir barmenai, todėl „Volfas Engelman Studija“ taps vieta, kur apie visus šiuos procesus bus galima sužinoti daugiau ir išbandyti pačias įvairiausias receptūras.