Description
Kadangi „Volfas Engelman ICE“ yra lengvas, gaivus, švelnus, su mažesniu kartumu, puikiai tinkantis jaunam, eksperimentuojančiam vartotojui, prie jo labiausiai tiks lengvesni, modernūs ar netgi „street food“ tipo patiekalai. Štai keletas idėjų, kurios papildytų šio alaus charakterį:
- Lengvi ir gaivūs užkandžiai: Cezario salotos su traškia vištiena ar krevetėmis; brusketos su pomidorais, avokadu, mocarela ar rūkyta lašiša; Šviežių daržovių ‘spring rolls’ su lengvu sojų arba mango padažu;
- Gatvės maistas ir ‘fusion’ eksperimentai: tacos su žuvimi, avokadu, švelniu čili padažu; Bao bandelės su traškia vištiena ar tofu ir gaiviu agurkų padažu; Azijietiški mini mėsainiai (sliders) su švelniu česnakiniu majonezu;
- Lengvi kepti patiekalai: plona itališka pica su burrata, rukola, prosciutto ar pomidorais; Quesadilla su vištiena, švelniu sūriu ir daržovėmis; sūrio užkandžiai: mocarela sticks, lengvai aštrūs nachos su guacamole;
- Gaivūs desertai: citrininis sorbetas ar šerbetas; mangų arba pasiflorų panna cotta; švelnus sūrio pyragas su uogomis.
Šis alus skirtas ieškantiems naujų skonių, todėl siūlome derinant jį su netradicine kulinarija ir virtuve – pavyzdžiui, fusion virtuve ar lengvai pikantiškais patiekalais, patirtis bus dar įdomesnė. Tai alus vakarėliui, tad ir maistas turi būti dalinimosi tipo – mažos porcijos, daug skonių.